Termeni si conditii

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii ( "Termenii", "Termeni si conditii") cu atentie inainte de a utiliza site-ul http://www.4id.ro ( "Web site"), operat de 4id.ro ( "noi", "noi", sau " al nostru").

Accesul dumneavoastra, utilizarea Web site-ului si adaugarea comentariilor este conditionata de acceptarea si respectarea acestor termeni. Acesti termeni se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatorilor si alte persoane care acceseaza sau utilizeaza Web site-ul.

Prin accesarea sau utilizarea Web site-ului, sunteti de acord sa respectati acesti termeni. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare parte a termenilor parasiti Web site-ul sau ne puteti face o cerere de a va bloca IP-ul prin intermediul paginii de contact.

Nu ne asumam raspundere pentru numerele de inmatriculare, pozele sau clipurile adaugate pe Web site-ul nostru. Comentariile servesc pentru distribuirea experientei cu numerele de inmatriculare, si anume atat cu cele deranjante sau periculoase (de exemplu: accidente, amenzi, sicanari, acte neperfectionate, perfectionare acte, etc.), cat si cele utile (de exemplu, masini de la restaurante, curieri, servicii publice, taxi). Acest Web site nu se foloseste si nu accepta comentarii la numerelor de inmatriculare ale persoanelor fizice (care duc la identificarea unui individ).

Prin adaugarea unui comentariu pe website-ul nostru va angajati ca nu publicati date legate de persoane fizice si orice problema legala a comentariului se rasfrange asupra autorului.

In cazul in care unul dintre administratori a acceptat un comentariu la un numar de inmatriculare al unei persoane fizice crezand ca este societate comerciala va rugam sa il stergeti sau sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil!

Numerele de inmatriculare si comentariile

Toate numerele de inmatriculare si comentariile aferente acestuia se pot sterge accesand link-ul ("Stergere numar" din meniul de jos al site-ului).

Utilizatorii site-ului sunt incurajati sa lase comentarii pertinente, care aduc explicatii suplimentare si informatii pretioase despre un numar de inmatriculare.

Toate comentariile vor fi moderate. Ne rezervam dreptul de a refuza, sterge sau modifica orice comentariu fara a anunta autorul acestuia. Folosirea unui limbaj licentios sau jignitor va duce la refuzarea automata a comentariului. Nu vom accepta spammeri si troli.

Fotografii si video-uri

Nu sunt admise spre publicare fotografii preluate din alte surse fara acordul prealabil al detinatorului de drept (pozele care prezinta sigla altor site-uri, etc.); utilizatorul este raspunzator de fotografiile incarcate si orice eventuala incarcare a drepturilor de autor.

Fotografiile pot sa fie de maxim 6MB in format JPG, PNG, GIF.

Administratorii site-ului vor inlatura orice continut sau comentariu cu privire la care au fost notificati ca incalca drepturilor de proprietate intelectuala ale tertilor. Administratorii Site-ului isi rezerva dreptul de a inlatura orice continut sau comentariu fara o notificare prealabila a autorului.

Link-uri catre alte site-uri web

Web site-ul nostru poate contine link-uri catre site-uri sau servicii web ale unor terte parti care nu sunt detinute sau controlate de noi.

Web site-ul nu are nici un control asupra, si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile de orice site-uri sau servicii web ale unor terte parti. In plus, confirmati si sunteti de acord ca noi nu suntem responsabili sau raspunzatori, in mod direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzate de sau in legatura cu utilizarea sau bazarea pe orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile si politicile de confidentialitate ale unor site-uri sau servicii web ale unor terte parti pe care le vizitati.

Suspendare activitate

Noi putem termina sau suspenda accesul la web site-ul nostru imediat, fara o notificare prealabila sau raspundere, indiferent de motiv, inclusiv, fara limitare in cazul in care ati incalcat Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui sa supravietuiasca reziliere vor supravietui incetarii, inclusiv, fara a se limita la, dispozitii de proprietate, conditii legale de garantie, indemnizatie si limitarile de raspundere.

Legea care reglementeaza

Esecul nostru de a pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerata o renuntare la aceste drepturi. Daca orice prevedere a acestor termeni este considerata invalida sau inaplicabila de catre o instanta, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor ramane in vigoare. Acesti termeni constituie intregul acord intre noi cu privire la Web site-ul nostru, si elimina si inlocuiesc orice acorduri anterioare, sa avem intre noi in ceea ce priveste Web site-ul.

Continut

Intelegeti ca toate informatiile (cum ar fi fisiere de date, text scris, program de calculator, muzica, fisiere audio sau alte sunete, fotografii, videoclipuri sau alte imagini) pe care le poate avea acces ca parte din, sau prin utilizarea de catre dvs. a Produsului si Serviciile sunt responsabilitatea exclusiva a persoanei de la care a provenit un astfel de continut. Toate aceste informatii sunt denumite in continuare "Continut".

Schimbari

Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, sa modifice sau sa inlocuiasca acesti termeni in orice moment. In cazul in care o revizuire este un material vom incerca sa furnizeze cel putin 30 de zile inainte de orice termeni noi care intra in vigoare. Ceea ce constituie o modificare substantiala va fi determinata la discretia noastra.

Continuand sa acceseze sau sa utilizeze Web site-ul nostru dupa aceste revizuiri devin efective, sunteti de acord sa respectati termenii revizuiti. Daca nu sunteti de acord cu noii termeni, va rugam sa incetati sa utilizati Web site-ul.

Contacteaza-ne

Daca aveti intrebari in legatura cu acesti termeni sau sa stergeti continut, va rugam sa ne contactati.

Calculator impozit auto

Ultimele numere de inmatriculare raportate

TM76BIO
Adaugat acum 2 zile

Am fost lovit de aceasta masina in trafic si a fugit de la locul accidentului.

Vazut in Craiova (Dolj)
CJ41ELT
Adaugat acum 3 zile

Nu acorda prioritate si este extrem de agresiv; mi-a taiat efectiv fata in ideea ca am sa-l...

B152ANA
Adaugat acum 4 zile

Nu le are cu soferia! FERITI-VA de B-152-ANA, de acest asa zis conducator auto! Va poate lovii cu...

Vazut in Sector 2 (Bucuresti)
BV57MIB
Adaugat acum 4 zile

Nota 10,pro driver

Vazut in Brasov (Brasov)
IS09MRY
Adaugat acum 5 zile

Soferul si pasagerii ameninta localnicii de pe raza comunei Breazu, com. Rediu, Iasi - 707406

Vazut in Iasi (Iasi)
MM16STU
Adaugat acum 6 zile

Soferul alaturi de alti 2 prieteni, toti fiind agresori si pedofili pe scurt, se opresc pe strada...

Vazut in Poienile de sub Munte (Maramures)
SV73AOL
Adaugat acum 1 saptamana

buna, stie cineva cui ii apartine aceasta masina e parcata de mai bine de 3 saptamani in curtea...

Vazut in Radauti-Prut (Botosani)
B12LTA
Adaugat acum 1 saptamana

Soferita in varsta, foarte neatenta. Cand eram cu bicicleta aproape ca m-a lovit cu masina,...

Vazut in Sector 1 (Bucuresti)
B76KKF
Adaugat acum 1 saptamana

Soferul s-a dat jos din Masina, eu avand geamul deschis, ma apucat de gat, incercand sa ma dau...

Vazut in Sector 2 (Bucuresti)
SB34DMV
Adaugat acum 1 saptamana

Are cineva numarul de telefon al fetei? M-am indragostit de ea.

Vazut in Arad (Arad)
GL68XYZ
Adaugat acum 2 saptamani

Sofer agresiv in mod nejustificat. A scuipat si a aruncat cu cafea pe masina mea.

Vazut in Galati (Galati)
B444WHF
Adaugat acum 2 saptamani

Masina BMW seria 5 cu numarul B444WHF are evacuarea/toba modificata si scoate niste zgomote...

Vazut in Sector 3 (Bucuresti)
PH30TAM
Adaugat acum 2 saptamani

Mutari de pe o banda pe alta fara semnal si cu viteza mare, pe un drum national aglomerat.

Vazut in Ploiesti (Prahova)
CL04FGF
Adaugat acum 2 saptamani

Blocare acces garaj

Vazut in Oltenita (Calarasi)
CJ13VLI
Adaugat acum 2 saptamani

Nu acorda prioritate pe trecerea de pietoni de pe Dunarii 29 astfel aratand si vorbind pe un...

Vazut in Cluj-Napoca (Cluj)
B880RZX
Adaugat acum 2 saptamani

Buna seara ! Daca se poate as dori sa identific proprietarul acestui vehicul (BMW X5 NEGRU)...

Vazut in Sector 2 (Bucuresti)
IF17DDI
Adaugat acum 2 saptamani

Aceasta soferita a intors pe rosu in intersectia Calea Mosilor cu Eminescu in 11 iunie 2021 la...

Vazut in Sector 2 (Bucuresti)
AG24ANF
Adaugat acum 2 saptamani

Posesorul Ford Mondeo Nr.AG-24-ANF, a parcat auto pe data de 11.05.2021 ora 22.20 in fasa Bl D16...

PH50WAW
Adaugat acum 2 saptamani

In data de 27.05.2021, soferul a fugit de la locul accidentului. Desi politia l a citat , acesta...

Vazut in Sector 1 (Bucuresti)
IF60WPA
Adaugat acum 2 saptamani

Sofer agresiv

Vazut in Sector 3 (Bucuresti)