Termeni si conditii

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii ( "Termenii", "Termeni si conditii") cu atentie inainte de a utiliza site-ul http://www.4id.ro ( "Web site"), operat de 4id.ro ( "noi", "noi", sau " al nostru").

Accesul dumneavoastra, utilizarea Web site-ului si adaugarea comentariilor este conditionata de acceptarea si respectarea acestor termeni. Acesti termeni se aplica tuturor vizitatorilor, utilizatorilor si alte persoane care acceseaza sau utilizeaza Web site-ul.

Prin accesarea sau utilizarea Web site-ului, sunteti de acord sa respectati acesti termeni. In cazul in care nu sunteti de acord cu oricare parte a termenilor parasiti Web site-ul sau ne puteti face o cerere de a va bloca IP-ul prin intermediul paginii de contact.

Nu ne asumam raspundere pentru numerele de inmatriculare, pozele sau clipurile adaugate pe Web site-ul nostru. Comentariile servesc pentru distribuirea experientei cu numerele de inmatriculare, si anume atat cu cele deranjante sau periculoase (de exemplu: accidente, amenzi, sicanari, acte neperfectionate, perfectionare acte, etc.), cat si cele utile (de exemplu, masini de la restaurante, curieri, servicii publice, taxi). Acest Web site nu se foloseste si nu accepta comentarii la numerelor de inmatriculare ale persoanelor fizice. In cazul in care a fost aprobat un astfel de comentariu, va rugam sa il stergeti.

Prin adaugarea unui comentariu pe website-ul nostru va angajati ca nu publicati date legate de persoane fizice si orice problema legala a comentariului se rasfrange asupra autorului.

In cazul in care unul dintre administratori a acceptat un comentariu la un numar de inmatriculare al unei persoane fizice crezand ca este societate comerciala va rugam sa il stergeti sau sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil!

Numerele de inmatriculare si comentariile

Toate numerele de inmatriculare si comentariile aferente acestuia se pot sterge accesand link-ul ("Stergere numar" din meniul de jos al site-ului).

Utilizatorii site-ului sunt incurajati sa lase comentarii pertinente, care aduc explicatii suplimentare si informatii pretioase despre un numar de inmatriculare.

Toate comentariile vor fi moderate. Ne rezervam dreptul de a refuza, sterge sau modifica orice comentariu fara a anunta autorul acestuia. Folosirea unui limbaj licentios sau jignitor va duce la refuzarea automata a comentariului. Nu vom accepta spammeri si troli.

Fotografii si video-uri

Nu sunt admise spre publicare fotografii preluate din alte surse fara acordul prealabil al detinatorului de drept (pozele care prezinta sigla altor site-uri, etc.); utilizatorul este raspunzator de fotografiile incarcate si orice eventuala incarcare a drepturilor de autor.

Fotografiile pot sa fie de maxim 6MB in format JPG, PNG, GIF.

Administratorii site-ului vor inlatura orice continut sau comentariu cu privire la care au fost notificati ca incalca drepturilor de proprietate intelectuala ale tertilor. Administratorii Site-ului isi rezerva dreptul de a inlatura orice continut sau comentariu fara o notificare prealabila a autorului.

Link-uri catre alte site-uri web

Web site-ul nostru poate contine link-uri catre site-uri sau servicii web ale unor terte parti care nu sunt detinute sau controlate de noi.

Web site-ul nu are nici un control asupra, si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau practicile de orice site-uri sau servicii web ale unor terte parti. In plus, confirmati si sunteti de acord ca noi nu suntem responsabili sau raspunzatori, in mod direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzate de sau in legatura cu utilizarea sau bazarea pe orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile si politicile de confidentialitate ale unor site-uri sau servicii web ale unor terte parti pe care le vizitati.

Suspendare activitate

Noi putem termina sau suspenda accesul la web site-ul nostru imediat, fara o notificare prealabila sau raspundere, indiferent de motiv, inclusiv, fara limitare in cazul in care ati incalcat Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui sa supravietuiasca reziliere vor supravietui incetarii, inclusiv, fara a se limita la, dispozitii de proprietate, conditii legale de garantie, indemnizatie si limitarile de raspundere.

Legea care reglementeaza

Esecul nostru de a pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerata o renuntare la aceste drepturi. Daca orice prevedere a acestor termeni este considerata invalida sau inaplicabila de catre o instanta, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor ramane in vigoare. Acesti termeni constituie intregul acord intre noi cu privire la Web site-ul nostru, si elimina si inlocuiesc orice acorduri anterioare, sa avem intre noi in ceea ce priveste Web site-ul.

Continut

Intelegeti ca toate informatiile (cum ar fi fisiere de date, text scris, program de calculator, muzica, fisiere audio sau alte sunete, fotografii, videoclipuri sau alte imagini) pe care le poate avea acces ca parte din, sau prin utilizarea de catre dvs. a Produsului si Serviciile sunt responsabilitatea exclusiva a persoanei de la care a provenit un astfel de continut. Toate aceste informatii sunt denumite in continuare "Continut".

Schimbari

Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, sa modifice sau sa inlocuiasca acesti termeni in orice moment. In cazul in care o revizuire este un material vom incerca sa furnizeze cel putin 30 de zile inainte de orice termeni noi care intra in vigoare. Ceea ce constituie o modificare substantiala va fi determinata la discretia noastra.

Continuand sa acceseze sau sa utilizeze Web site-ul nostru dupa aceste revizuiri devin efective, sunteti de acord sa respectati termenii revizuiti. Daca nu sunteti de acord cu noii termeni, va rugam sa incetati sa utilizati Web site-ul.

Contacteaza-ne

Daca aveti intrebari in legatura cu acesti termeni sau sa stergeti continut, va rugam sa ne contactati.

Calculator impozit auto

Ultimele numere de inmatriculare raportate

B84GAG
Adaugat acum 3 zile

Sofer si pasageri agresivi (medie de varsta din masina 19-20 ani), am fost sicanat in trafic de...

CT77AOL
Adaugat acum 4 zile

Era sa ma calce pe trecerea de pietoni! Parea suparat in timp ce m-a injura ca exist

Vazut in Constanta (Constanta)
BV25AYO
Adaugat acum 5 zile

Sofer agresiv in traffic, circula cu viteza foarte mare, nu cedeaza trecerea si face slalom...

Vazut in Brasov (Brasov)
IS12POU
Adaugat acum 5 zile

Sofer agresiv in trafic! Depaseste si incalca benzile peste tot, fara prioritati si fara sa...

Vazut in Iasi (Iasi)
B113TPI
Adaugat acum 6 zile

M a lovit si a fugit de la locul accidentului + mergea fara asigurare

Vazut in Mangalia (Constanta)
IS99SOK
Adaugat acum 6 zile

Sofer agresiv in trafic care nu respecta regulile de circulatie si provoaca accidente!!!

Vazut in Iasi (Iasi)
MM10RKK
Adaugat acum 6 zile

Soferul suspect de uita dupa persoane

Vazut in Baia Mare (Maramures)
BZ61ANK
Adaugat acum 6 zile

Cine este acest sofer

Vazut in Buzau (Buzau)
BZ09ERU
Adaugat acum 6 zile

Parcare bloca trecere circulatie dar trebuie santiuni si pentru alta masina Volkswagen cu numer...

Vazut in Buzau (Buzau)
NT06LLI
Adaugat acum 1 saptamana

uda lumea pe strada

Vazut in Piatra Neamt (Neamt)
B511MAL
Adaugat acum 1 saptamana

A parcat pe doua locuri, jumate pe 34jumate pe 33. Eu detin locul 34 PLATIT si sunt si persoana...

Vazut in Sector 4 (Bucuresti)
B47PYC
Adaugat acum 2 saptamani

Sare la bataie chiar si la femei! Va platii scump in fata legii....asemenea oameni cu masini...

Vazut in Sector 2 (Bucuresti)
MM25HFX
Adaugat acum 2 saptamani

Soferul a spus ca si-a pastrat banda ca a intrat is sens probabil ca la scoala nu a invatat de...

DJ12LFW
Adaugat acum 2 saptamani

Mi-a blocat masina cu care trebuia sa ma duc la serviciu timp de o zi

Vazut in Craiova (Dolj)
MM12JPA
Adaugat acum 2 saptamani

Needucat, fara discernamant, executand depasiri pe partea dreapta a carosabilului, respectiv...

Vazut in Baia Mare (Maramures)
CT37NCS
Adaugat acum 2 saptamani

Sofer agresiv sub influenta...Tin sa specific ca este si incepator

Vazut in Agigea (Constanta)
B870CUN
Adaugat acum 2 saptamani

Locatie: Chisinau. Un individ cu numere de Bucuresti iese din coloana si merge pe contrasens pe...

DJ55GIU
Adaugat acum 2 saptamani

Vreau sa aflu proprietarul

Vazut in Craiova (Dolj)
TM98LOS
Adaugat acum 2 saptamani

A fugit de la locul accidentului, ti-a lasat cineva nr… mi-a stricat total bara fata, grila fata...

Vazut in Timisoara (Timis)
IF39DMI
Adaugat acum 2 saptamani

Mi-a taiat fata in trafic si cand l am claxonat, a pus frana brusca si s-a dat jos din masina si...

Vazut in Sector 3 (Bucuresti)